Landskamp 16 juni

Sverige vs Österrike

HOVET | 16 JUNI | AVKAST 17.00

Söndagen den 16 juni kommer landslaget till Stockholm och Hovet för den prestigefulla slutstriden i EHF Euro Cup, där Österrike står för motståndet. Det kommer att bli en fantastisk avslutning på handbollssäsongen och en försmak på vinterns EM 2020 på hemmaplan, missa inte det.

Alla matcher kommer planeras så alla deltagande lag kan gå och se matchen.

Anmäl ditt lag till Eken Cup och få möjligheten att boka sittplatsbiljetter till landskampen för endast 150 kr (ord pris 210 kr). Anmälan till Eken Cup och bokning av föreningsbiljetter sker efter anmälan till turneringen här på ekencup.se. Det finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

De 1000 första som anmäler sig får även en Sverigetröja, helt kostnadsfritt. Tillsammans färgar vi läktaren blågul! Vi ses på läktaren!

Frågor och svar

Hur beställer jag biljetter?
Du som är ansvarig före en anmälan till Eken Cup 2019 kan när du redigerar din anmälan boka föreningsbiljetter till landskampen den 16 juni. Du betalar sen via faktura till Eken Cup ihop med dina övriga kostnader.

Vi kommer utifrån Stockholm och ska köpa gästkort, behöver vi beställa biljetter också?
Alla deltagare som köper gästkort får entrébiljetten till landskampen inkluderad i gästkortet. Ni behöver alltså inte köpa biljetter till landskampen separat.

Jag är förälder/anhörig och vill också köpa biljett till landskampen, hur gör jag det?
Antingen ber du ansvarig för anmälan i ditt lag beställa biljetter för dig också eller så köper du egen biljett via den officiella biljettförsäljningen.

Kommer vi hinna se matchen eller kommer vi kanske spela match samtidigt?
Alla matcher kommer planeras så alla deltagande lag under Eken Cup kan gå och se matchen.